Блог

Lorem Ipsum is simply text of the stry simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Lorem Ipsum is simply text of the stry simply dummy text of the printing and.

Нашият блог

Непукизмът убива!

ОБРАЗОВАНИЕ НА ТЕМА ЛИЧНОСТ И ОБЩЕСТВО е нещо различно от възпитание, но може да даде същият добър резултат.
Темата е безкрайна!
Философията и социологията, в комбинация с педагогика и психология, поднесени на разбираем език в ранна детска възраст могат да направят чудеса с всяка държава! Дори и с нашата, колкото и невероятно да звучи.

Read More »

Баланс – игра мотивираща личностно развитие

Целта на играта Баланс е да определим различните и важни за нас дейности и роли в живота, да разсъждаваме върху противоположните страни (върху полюсите) и да намерим дейности и инструменти, които да ни помагат в балансираното развитие на нашата личност – нашите знания, умения и интереси.

Read More »

Проактивност и прогресия

В контекста на статията проактивност и прогресия са нашите преднамерени и съзнателни действия проактивно да търсим съмишленици – хора с ценности близки до нашите.

Read More »

Икономика, общество, осъзнати решения

Икономически осъзнато поведение – поведение, при което осъзнато избираме къде и как печелим парите си, къде и за какво ги харчим, за кого гласуваме.
С две думи – какво общество създаваме!

Read More »

Отворената ножица

Образованието и книгите са единствения начин човечеството да се пребори с материалната и консуматорска култура, която БУКВАЛНО убива планетата и човечността!

Read More »

Result :

To deliver sustainable growth and profitability in a digitally disrupted world, organizations need to enhance their business value. Our services help to integrate sustainable approaches into organizations' strategies, operating models, processes and technologies.

Всички авторски права запазени от Прогресия.БГ